Χαλκίδα

Εκδρομές στην Εύβοια

Ανακαλύψτε την Μαγευτική Εύβοια

Δείτε τις Εκδρομές μας

Αρχαία Ελλάδα

Εκδρομές στην Αθήνα

Ανακαλύψτε την ιστορική πόλη της Αθήνας

Δείτε τις Εκδρομές μας

Φυσικές Ομορφιές

Εκδρομές στα Μετέωρα

Ανακαλύψτε τα Μετέωρα, την Παγκόσμια Κληρομιά της UNESCO

Δείτε τις Εκδρομές μας
Tours in Greece

Evia View Travel

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Αν αναζητάτε εκδρομή στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, τότε ελάτε σε εμάς. Στο ταξιδιωτικό γραφείο Evia View Travel έχουμε πολλές προτάσεις για οργανωμένες εκδρομές σε δημοφιλείς και πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας.

Καλέστε για κρατήσεις( + 30 ) 22210 27250

Evia View Travel

Διαμέρισμα στην Αμάρυνθο προς Ενοικίαση

Διαθέτουμε ένα όμορφο σπίτι στην Αμάρυνθο που μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο και διαθέτει πισίνα.

Καλέστε για κρατήσεις( +30 ) 22290 60099
( +30 ) 6947 213046

Apartment in Amarynthos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Βρισκόμαστε στον ταξιδιωτικό και τουριστικό χώρο πολλά χρόνια και σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε βοηθήσει ταξιδιώτες απ΄όλο τον κόσμο να απολαύσουν αξέχαστες εκδρομές σε πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας. Από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας στα ιερά μοναστήρια που είναι χτισμένα πάνω στους βράχους των Μετεώρων, οι προορισμοί απλώνονται πανέμορφοι και μαγευτικοί.

Από το γραφείο μας στην Εύβοια, οργανώνουμε εκδρομές όλο το χρόνο και μπορούμε να οργανώσουμε εκδρομές για 2 – 20 άτομα. Οργανώνουμε κάθε κομάτι της εκδρομής από την παραλλαβή σας μέχρι και την επιστροφή στο ξενοδοχείο σας. Επίσης στις περισσότερες εκδρομές μας περιλαμβάνεται στάση για φαγητό ή καφέ και είναι καθαρά επιλογή σας αν επιθυμείτε να γευματίσετε ή όχι.

Διαθέτουμε επίσης και την επιλογή για VIP υπηρεσίες με το πολυτελές μας όχημα που εξυπηρετεί από 2 μέχρι 10 άτομα. Αν επιθυμείτε μεταφορά από και προς αεροδρόμια ή λιμάνια, τότε οι υπηρεσίες μας σε αυτό τον τομέα είναι ιδανικές για εσάς. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη και για όλη την Ελλάδα.